12 appartementen bastion sint Oedenrode

Het luxe appartementsgebouw ‘Het Bastion’ zal op haar begane grond plaats gaan maken voor de realisatie van maar liefst twaalf nieuwe appartementen. Deze indrukwekkende appartementen zullen gekenmerkt worden door hun hoogwaardige afwerking en uiterst comfortabele ambiance.

Doordat de woningen variëren op basis van grootte, indeling en positie is ongetwijfeld voor elk wat wils. Waar enkele knusse tweekamerappartementen een gebruiksoppervlak van ca. 62 m2 tellen, bieden diverse royale driekamerappartementen u met hun gebruiksoppervlakte van ca. 145 m2 buitengewoon uitgebreide leefruimte.

Elk appartement zal tevens verrijkt worden met zowel een eigen plekje op de achtergelegen parkeerplaats als met een praktische berging in de ondergelegen kelder. Ook bijzonder aangenaam is het feit dat alle appartementen zullen beschikken over een persoonlijk stukje buitenruimte; variërend van een behaaglijke loggia tot meerdere royale terrassen.

Misschien nog wel het meest kenmerkend aan dit speciale project is de unieke locatie waarop deze gerealiseerd zal worden. Vanuit enkele hoeken van het complex geniet u van een fraaie blik over rivier de Dommel met omliggend groen; een werkelijk prachtig aanzicht

Deel deze pagina